حضور هیات علمی دانشگاه خوارزمی در آیین بزرگداشت «مختومقلی فراغی»

 | تاریخ ارسال: 1402/12/25 | 
آیین بزرگداشت مختومقلی فراغی شاعر نامدار ایرانی – ترکمنی ؛ شاعرِ صلح و وحدت میان ملت‌ها برگزار شد.در این مراسم که با حضور نخبگان علمی، ادبی و فرهنگی و همچنین مهمانان و سخنرانان برجسته‌ای از جمله دکتر ناصرقلی سارلی، استاد برجسته دانشگاه خوارزمی و شخصیتی شناخته شده در حوزه ادبیات ترکمن، برپا شد، ایشان در سخنرانی خود به بررسی و تحلیل موقعیت والای مختومقلی فراغی در ادبیات و فرهنگ ایرانی پرداختند و تأکید کردند که آثار این شاعر بزرگ، با اشعار حافظ، سعدی و مولانا از نظر زبانی متفاوت است، اما همگی آن‌ها از منبع عظیم تمدن و فرهنگ ایرانی سرچشمه گرفته‌اند و در واقع، نمایندگان برجسته فرهنگ غنی ایرانی محسوب می‌شوند.
این جلسه، که با حضور چشمگیر استادان، دانشجویان و علاقمندان به ادبیات، به ویژه ادبیات ترکمن و همچنین با حضور برخی چهره‌های بین‌المللی برگزار شد، با قرائت پیام تبریک و حمایت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همراه بود. همچنین، شخصیت‌هایی چون محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، علی رهبر، رئیس خانه فرهنگ ترکمن، سید مجید امامی، دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، و سردار کوآتنیازوف، وابسته فرهنگی سفارت ترکمنستان در تهران، به ایراد سخنرانی‌هایی در خور توجه پرداختند.
امیدوار است این مراسم که به نیکی از میراث و دستاوردهای غنی فرهنگی و ادبی مختومقلی فراغی یاد کرد، گامی مهم در تقویت پیوندهای فرهنگی و ادبی میان ایرانیان و ترکمن‌ها باشد و  روشنگر مسیر وحدت و صلح از طریق فرهنگ و ادبیات در میان ملت­ها باشد.

 

دفعات مشاهده: 995 بار   |   دفعات چاپ: 1 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

حضور آزفا دانشگاه خوارزمی در مراسم دانش آموختگی دانشجویان قزاقستانی دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا

 | تاریخ ارسال: 1402/12/23 | 
مرکز آزفا دانشگاه خوارزمی در مراسم دانش آموختگی دانشجویان مهمان قزاقستانی دانشگاه فرماندهی و ستاد آجا که در روز دوشنبه مورخ ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، شرکت کرد.
این مراسم با حضور امیران ارتش، اساتید دانشگاه های مختلف ایران و روسای مراکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبانان برگزار گردید.

 

دفعات مشاهده: 1226 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

اعطای بورسیه تحصیلی دانشگاه مستنصریه عراق به دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/12/6 | 
روز سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ دیدار مجازی بین مدیران بخش روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی و همچنین مدیران آموزشی، پژوهشی و بین الملل دانشگاه مستنصریه صورت گرفت و طرفین ابعاد مختلف همکاریهای دوجانبه میان این دو دانشگاه را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
نمایندگان دانشگاه مستنصریه از نمایندگان دانشگاه خوارزمی دعوت کردند که در کنفرانس آتی این دانشگاه شرکت کنند و مقالات علمی و پژوهشی خود را ارائه دهند. مقرر شد جزئیات مربوط به این کنفرانس در فرصتی دیگر ارسال شود.
هر دو طرف درباره امکان تبادل دانشجویان و اساتید صحبت کردند و به توافق رسیدند که شرایط اسکان دانشجویان و اساتید پژوهشگر را فراهم سازند و دانشجویان و اساتید بتوانند از گرنت ها، لابراتوارها و امکانات موجود دیگر بصورت متقابل استفاده کنند.
همچنین طرفین درباره تعداد نشریات علمی دو دانشگاه بحث و گفتگو کردند. در این ارتباط مقرر گردید دانشگاه خوارزمی در خصوص ژورنالهای علمی بویژه ژورنالهای نمایه شده در پایگاه اسکوپوس، تجربیات خود را به دانشگاه مستنصریه منتقل نماید. در این نشست جناب آقای دکتر عظیمی، مدیر محترم مرکز روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی؛ در خصوص انتشار مقالات مشترک بین محققان عراقی و ایرانی (دانشگاه خوارزمی) و پرداخت هزینه های انتشار مقالات مشترک توسط طرف عراقی گفتگو کرد که مورد موافقت طرف عراقی قرار گرفت.
همچنین مقرر شد رئیس اداره همکاریها و مشارکتهای بین المللی، پس از بررسی زمینه ها در دانشکده ها برای دریافت مجوزهای ژورنالهای بین المللی و احصای نام و عناوین نشریات موجود در دانشگاه دارای شاخص اسکوپوس را برای طرف عراقی ارسال کند. همچنین طرفین در مورد انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، تبادل استاد-دانشجو و همچنین اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان دانشگاه خوارزمی برای تحصیل در دانشگاه مستنصریه گفتگو کردند.
دانشگاه مستنصریه از دانشجویان مقاطع ارشد و دکتری برای ادامه تحصیل در رشته های مختلف به صورت بورسیه تحصیلی کامل و بدون نیاز به پرداخت شهریه سالانه شش هزار دلاری دانشگاه مستنصریه دعوت کرد. نمایندگان دانشگاه مستنصریه از امکان اسکان رایگان دانشجویان دختر در خوابگاههای دانشجویی خبر دادند.
نمایندگان دانشگاه مستنصریه درباره زبان ارائه دروس اظهار داشتند که بسته به رشته مورد نظر زبان دروس انگلیسی یا عربی است و تدریس در رشته های رشته های پزشکی، مهندسی و علوم کاربردی به زبان انگلیسی است.
همچنین خانم دکتر اکبری معاونت محترم دفتر روابط بین الملل درباره آمادگی برگزاری کارگاه های تخصصی با دانشگاه مستنصریه در موضوعات زبانهای خارجی، فنی مهندسی، علوم کاربردی و ... صحبت کرد و بر لزوم آموزش زبان فارسی برای دانشجویان عراقی به عنولن یکی از شرایط مهم برای تحصیل در دانشگاه خوارزمی تاکید نمود. در ادامه از آمادگی مرکز آزفا دانشگاه خوارزمی برای برگزاری دانشگاه برای دوره های آنلاین و حضوری زبان فارسی صحبت کرد.
از دیگر محورهای این نشست گفتگو درباره رشته و دانشکده گردشگری بود. با توجه به اینکه دانشگاه خوارزمی از معدود دانشگاههای کشور است که مجوز و گروه آموزشی رشته گردشگری دارد؛ و از طرفی دانشکده گردشگری دانشگاه مستنصریه از نقاط قوت این دانشگاه در کشور عراق محسوب می شود؛ لذا برنامه ریزی برای توسعه همکاری بین دو دانشگاه تسریع شود. در این راستا مقرر شد برای تسریع امور و فعالیتهای مشترک، ارتباطی میان محققان و پژوهشگران هر دو طرف ایجاد شده و طرفین موارد را به اطلاع علاقمندان رسانده شود.
در پایان دکتر عظیمی در ادامه به معرفی امکانات و ظرفیتهای موجود در مرکز آموزش های آزاد و مجازی پرداختند و از توانمندیهای این مرکز برای ارائه طیف وسیعی از کارگاه ها در موضوعات گوناگون صحبت کردند. این دوره ها می توانند به صورت کوتاه مدت اعم از یکروزه، دو روزه، یه هفته ای، ماهانه و دوره های بلند مدت فصلی، سالانه، مدارس تابستانی-زمستانی، بوت کمپ و ... ارائه شوند و لذا مقرر شد در جلسات آنلاین بعدی با مدیریت مرکز آموزش آزاد و مجازی در این ارتباط گفتگویی صورت گیرد.


دفعات مشاهده: 2120 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری نشست مشترک دانشگاه خوارزمی و دانشگاه صنعتی اراک

 | تاریخ ارسال: 1402/12/3 | 

نشست مشترک دانشگاه خوارزمی و دانشگاه صنعتی اراک روز سه شنبه مورخ ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ بصورت برخط برگزار گردید. این نشست با حضور مدیر، معاون و مدیران مرکز روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی و در راستای همکاری راهبردی در امور بین الملل دو دانشگاه و به ویژه هم افزایی و استفاده از ظرفیتهای طرفین در قراردادهای منعقده بین دانشگاه خوارزمی و دانشگاههای سایر کشورها به ویژه کشور عراق؛ برگزار شد.
در این نشست مدیران روابط عمومی و دفتر همکاریهای علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اراک همراه با مدیران این حوزه، حضور داشتند و در خصوص تبادل تجربیات علمی-بین المللی و مسائل پیش روی دو دانشگاه بحث و گفتگو شد.
اهم فعالیتهای گروههای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه خوارزمی همچون ایجاد رشته های جدید و بین رشته ای همچون مهندسی صنایع-سیستم‌های سلامت، فاماسیوتیکس، مهندسی بافت، علوم داده در زمین شناسی و معدن، علوم داده در مهندسی تولید، علوم داده در مهندسی شبکه، علوم داده در مهندسی ارزش، علوم داده در بهداشت و پزشکی، مهندسی ابزار دقیق، مهندسی بیوالکتریک، مهندسی بیوفیزیک، مدیریت صنعتی، نانوفناوری، بیومکانیک ورزش، مهندسی ژئوماتیک، مهندسی مدیریت اجتماعی  به کمک هوش مصنوعی، مهندسی صنایع-سیستم‌های سلامت مهندسی رباتیک و مکاترونیک،  مورد توافق طرفین قرار گرفت. در این نشست همکاری طرفین برای هم افزایی و استفاده از ظرفیتهای یکدیگر برای جذب و پذیرش دانشجویان بین المللی تاکید کردند.  
همکاری بین دانشگاههای صنعتی و فنی همچون دانشگاه صنعتی عراق و دانشگاههای جامع همچون دانشگاه خوارزمی نویدبخش آینده ای روشن و مرتفع کردن نیازهای جامعه از طریق بازنگری در رشته های تحصیلی لازم برای پاسخگویی به نیازهای کشور و همچنین پیوستن کشور به جمع کشورهای صنعتی جهان و توسعه ظرفیتهای ملی در حوزه های بین المللی است.

 

دفعات مشاهده: 2234 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری نشست مشترک دانشگاه خوارزمی و پژوهشگاه مواد و انرژی به منظور جذب و پذیرش دانشجویان بین المللی

 | تاریخ ارسال: 1402/12/3 | 
اولین نشست مشترک دانشگاه خوارزمی و پژوهشگاه مواد و انرژی روز شنبه مورخ ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ در محل پژوهشگاه برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این نشست که با حضور ریاست دانشگاه خوارزمی آقای دکتر علی حسن بیگی، قائم مقام و معاون مالی اداری دانشگاه اقای دکتر مرتضی فرخی و تعدادی از مدیران دانشگاه خوارزمی همچون مدیر امور حقوقی و قراردادها و مدیر مرکز روابط بین الملل؛ در راستای عملیاتی نمودن تفاهم نامه های منعقده بین دانشگاه خوارزمی و دانشگاههای کشور عراق برگزار شد.
در این نشست از طرف پژوهشگاه مواد و انرژی ریاست پزوهشگاه آقای دکتر امیدوار، دکتر رحیمی پور عضو هیات علمی پژوهشگاه و مشاور استاندار البرز، معاونان آموزشی، پژوهشی، بین الملل و مدیران پژوهشگاه حضور داشتند و بر موضوعات راهبردی در تعاملات علمی-بین المللی و مسائل پیش رو در همکاری با دانشگاههای عراقی طرف قرارداد با دانشگاه خوارزمی تاکید شد.
اهم فعالیتهای گروههای آموزشی و پژوهشی در دانشگاه خوارزمی همچون دانشکده های فنی-مهندسی، شیمی، فیزیک، مدیریت و حقوق و همکاری آنها با گروههای آموزشی و پژوهشی پژوهشگاه مواد و انرژی در ایجاد رشته های جدید، بین رشته ای منطبق بر لبه علم در حوزه های نانوتکنولوژی، مدیریت نانو، حقوق قراردادهای نفتی، مدیریت انرژی، مدیریت مواد، نانوبیوتکنولوژی مورد توافق طرفین قرار گرفت. در این نشست همکاری طرفین برای هم افزایی و جذب دانشجویان بین المللی مبتنی بر ظرفیتهای دو طرف مورد تاکید گرفت.
در این نشست آقای دکتر امیدوار، ریاست پژوهشگاه مواد و انرژی ابراز امیدواری نمود که ظرفیتهای پژوهشگاه اعم از ظرفیتهای علمی-پژوهشی، فضاهای آزمایشگاهی، کتابخانه ای و مجموعه امکانات رفاهی همچون خوابگاههای دانشجویی و اساتید، پتانسیلهای خوبی برای تعامل با دانشگاه به منظور جذب، پذیرش و آموزش دانشجویان بین المللی را بصورت هم افزا با ظرفیتهای دانشگاه خوارزمی فراهم خواهد نمود. در این نشست پیشنهادهایی برای تسریع تعاملات بین المللی اعضای هیات علمی، دانشجویان و پژوهشگران از سوی هر دو طرف ارائه شد که پس از پیگیری و اجرا در جلسات بعدی بررسی و بازبینی خواهند شد.

 

دفعات مشاهده: 2210 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

همکاری موسسه بین المللی اسک‌یونی با دانشگاه خوارزمی: توسعه آموزشی و تنوع دانشجویان بین المللی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/21 | 
 در روز چهارشنبه مورخ ۱۸ بهمن ۱۴۰۲، مرکز روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی میزبان موسسه بین المللی اعزام دانشجوی اسک‌یونی از کشور مالی بود. این موسسه شناخته شده بین المللی دفاتر نمایندگی متعددی در کشورهای مختلف از جمله در کشورهای جمهوری مالی و ترکیه دارد. این موسسه که به دعوت سازمان امور دانشجویان به ایران آمده بود در بازدید از دانشگاه خوارزمی مورد استقبال مدیران مرکز روابط بین الملل دانشگاه قرار گرفت و گزیده ای از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های همکاری­های علمی-بین المللی و استانداردهای پذیرش دانشجویان بین المللی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه خوارزمی به ایشان ارائه شد.
آقای مهندس دیکو، مدیرعامل این موسسه، ضمن معرفی هولدینگ خود که در حوزه های گردشگری، پرواز، تجارت و آموزش فعال است توضیح داد که یکی از شرکت های زیرمجموعه خود (شرکت اسک‌یونی) عمدتاً در حوزه اعزام دانشجویان کشورهای حوزه افریقا به کشور ترکیه فعال بوده و با فرصت ایجاد شده برای حضور در ایران جذابیت‌های تحصیل در ایران برای دانشجویان عمدتاً مسلمان افریقایی را بالا می بیند.
در این ملاقات که نماینده سازمان امور دانشجویان نیز حضور داشت؛ مدیر موسسه اعزام دانشجویان بین المللی اسکیونی پس از دریافت پاسخ سوالات خود در زمینه شرایط اعزام دانشجویان بین المللی به ایران ابراز علاقه کرد که بتواند با دانشگاه خوارزمی همکاری متقابلی داشته باشد. در ادامه، برای شروع همکاری، طرفین تفاهم نامه­ای به منظور معرفی و پذیرش دانشجویان توانمند آفریقایی که علاقمند به تحصیل در دانشگاه خوارزمی هستند توسط مهندس دیکو مدیر موسسه اسک‌یونی و دکتر عظیمی مدیر مرکز روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی تنظیم و امضا شد. لازم به ذکر است این موسسه با بیش از یکصد دانشگاه عمدتا از کشور ترکیه، قبرس، و کانادا قرارداد همکاری دارد و انتظار می رود با امضای این تفاهم نامه و پس از طی مراحل اجرایی این موسسه بتواند در راستای اهداف بین المللی سازی دانشگاه خوارزمی مثمر ثمر باشد.
یکی از اهداف مرکز روابط بین الملل دانشگاه در همکاری با موسسات اعزام دانشجویان بین المللی، افزایش کیفیت آموزشی دانشجویان بین الملل، ایجاد فضای تعاملی بین دانشجویان داخلی و خارجی و نیز تنوع بخشیدن به ملیت‌های دانشجویان بین المللی است.

دفعات مشاهده: 2466 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه هیات دانشگاه تکنولوژی بغداد با دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ ۱۱/۱۱/۱۴۰۲ از ساعت ۱۳ الی ۱۴:۳۰ نمایندگان دانشگاه تکنولوژی عراق در سالن کنفرانس دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر حضور پیدا کرده و با همتایان خود در دانشکده به بحث و تبادل نظر در خصوص همکاری های علمی و بین المللی پرداختند. در این جلسه که با استقبال دکتر عرفی رئیس محترم دانشکده همراه بود، دکتر امیرحسن صنعت پور عضو هیات علمی دانشکده و مدیر مرکز فاوا اقدام به معرفی دانشکده‌، همکاران عضو هیات علمی و نیز فعالیت‌ها و دستاوردهای تحقیقاتی آنها کرد.
اهداف اصلی و مزایای همکاری، از جمله افزایش همکاری تحصیلی، افزایش تحقیقات، جلب بیشتر اعتبار و جذب دانشجو، و ترویج یادگیری مشترک و نوآوری میان رشته‌ای مطرح شد. شرکت‌کنندگان توافق کردند که این اقدامات برای هر دو دانشکده قابل اجرا و مرتبط هستند و اشتیاق خود را برای پیگیری این امور اعلام کردند. همچنین، در مورد چالش‌ها و فرصت‌های هر موضوع و راه‌های ممکن برای اجرای آنها گفت‌وگو شد در این جلسه شرکت‌کنندگان پیشنهاد همکاری های متفاوتی ارائه دادند، از جمله:  مبادله دانشجویان/پسا‌دکترا - دانشجویان مهمان، تدریس واحدهای درسی - تدریس مجازی / حضوری، همکاری تحقیقاتی، برگزاری کارگاه‌ها، سمپوزیوم‌ها و کنفرانس‌های مشترک، و ایجاد رشته‌های مشترک.
جلسه با خلاصه‌ای از نکات اصلی و اقدامات لازم به پایان رسید. دکتر رائد اسماعیل و بقیه هیئت عراقی از دکتر رضا عرفی و همکارانش برای حضور و مشارکتشان سپاس‌گزاری کردند و پیشنهاد شد برنامه ای با زمان‌بندی دقیق را پیگیری کنند. در این جلسه سرکار خانم دکتر رغد معمار بعنوان نماینده مرکز روابط بین الملل حاضر بودند.

 

دفعات مشاهده: 2403 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

نشست مشترک انستیتو پلاسمای پزشکی دانشگاه خوارزمی با نمایندگان دانشگاه تکنولوژی بغداد

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ سه شنبه مورخ ۱۰ بهمن ۱۴۰۲، از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ برای یک نشست همکاری مشترک و نیز بازدید از آزمایشگاه ها، انستیتو فیزیک پلاسمای دانشگاه خوارزمی میزبان نمایندگان دانشگاه تکنولوژی عراق بود.
در این بازدید که با استقبال گرم جناب آقای دکتر مهدیان رئیس انستیتوی پلاسمای پزشکی همراه بود، طرف عراقی ابتدا به بازدید از آزمایشگاه های پایه و پیشرفته انستیتو پرداخت و دکتر حاجی میرشریفی ضمن مشایعت مهمانان توضیحاتی در خصوص برنامه های انستیتو داده و ماشین ها و تجهیزات آزمایشگاه های مربوطه را معرفی کردند.
طرف عراقی پس از بازدید از آزمایشگاه ها و اطلاع از پروژه های در حال اجرا در این مرکز، به اتاق جلسات انستیتو هدایت شدند و جلسه مشترکی با حضور جناب دکتر مهدیان، رئیس مرکز، دکتر مجلس آرا رئیس دانشکده فیزیک و اعضای هیات علمی انستیتو برگزار کردند.
در این جلسه پس از توافقات آموزشی در خصوص جذب دانشجو در حوزه پلاسما پزشکی و تسهیل دوره های فرصت مطالعاتی، طرح ایجاد آزمایشگاه پیشرفته پلاسما پزشکی در دانشگاه تکنولوژی مورد بحث قرار گرفت و دو طرف ضمن بررسی شرایط به توافقاتی نیز دست پیدا کردند.
از مهمترین پروژه های مورد توافق طرفین در این نشست می توان به مطالعات حوزه پلاسمای القا شده لیزری، کاربردهای لیزر در مباحث تشخیصی سیستم های پلاسمایی، درهمکنش پلاسما با مایعات، و پلاسما و سنسورهای زیستی اشاره کرد.
در این نشست دکتر عظیمی بعنوان تسهیلگر از طرف مرکز روابط بین الملل دانشگاه حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 2393 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید نمایندگان دانشگاه تکنولوژی بغداد از دانشکده فنی و مهندسی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۴۰۲، در ساعت ۹:۰۰ جلسه مهم هیات عراقی با دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد که هدف آن توسعه همکاری‌ها بین دانشگاه خوارزمی و دانشگاه تکنولوژی بود. در این جلسه که دکتر زمانیان ریاست این جلسه و دکتر مهاجری نماینده دفتر بین­الملل در آن بود، دکتر زمانیان به عنوان رئیس دانشکده با خوش­آمدگویی و معرفی شرکت کنندگان جلسه را آغاز نمودند. در ادامه جلسه، دکتر تورجی­زاده به معرفی کلی دانشکده و دستاوردها و افق­های پیشرو جهت همکاری پرداخت. در ادامه، دکتر خالد و دکتر محسن به نمایندگی درباره دانشکده­های مختلف دانشگاه تکنولوژی و پیشرفت‌های تحقیقاتی آن مجموعه صحبت کردند.
توافقات کلیدی این جلسه، شامل راه‌اندازی برنامه تبادل علمی در رشته‌های مهندسی مختلف که در دانشکده فنی و مهندسی گروه مربوطه موجود است، آغاز گردید. در ادامه بر روی، تدوین پروژه‌های تحقیقاتی مشترک با تمرکز اولیه بر مهندسی مکانیک، راهنمایی و مشاوره مشترک بر پایان­نامه­های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، تدوین مدرک تحصیلی دوگانه، پشتیبانی از توسعه برنامه­های درسی مورد علاقه طرفین توافق گردید. همچنین در این جلسه پیشنهاد شد که در کنفرانس‌ها و کارگاه‌هایی که هر یک از طرفین برگزار می­کنند، طرف مقابل حمایت نماید. در این زمینه حمایت از کنفرانس تکنولوژی دانشگاه عراقی در ۲ ماه آتی و کنفرانس صوت و لرزش دانشکده فنی و مهندسی در سال آتی به عنوان اولویت در نظر گرفته شد. نهایتاً طرفین در همکاری‌های بین‌المللی در ثبت اختراع، و تدوین پروژه‌های سه‌جانبه با مشارکت طرف سوم غیر ایرانی و عراقی تفاهم کردند.  
جلسه با برنامه‌ریزی برای بحث‌های بیشتر به منظور عملی کردن این توافقات با حضور دانشکده­هایی که نمایندگان آنها از سمت دانشگاه تکنولوژی در جلسه حاضر نبودند، به پایان رسید.

 

دفعات مشاهده: 2366 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه بررسی همکاریهای بالقوه دانشکده علوم زمین با دانشگاه تکنولوژی عراق

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ  ۱۱/۱۱/۱۴۰۲ از ساعت: ۹:۳۰ لغایت ۱۲:۱۵ در سالن سردار سلیمانی و مرکز توسعه فناوری توانا جلسه مشترک بین نمایندگان دانشگاه تکنولوژی عراق و دانشکده علوم زمین برگزار شد.
پیرو دیدار صورت گرفته اعضای بین هیئت ایرانی با هیات عراقی از دانشگاه تکنولوژی، در ابتدای امر طرفین به معرفی یکدیگر پرداختند. سپس هیات ایرانی با ارائه یک فایل ارائه به معرفی دانشکده علوم زمین پرداخت. در این ارائه به مسائلی از جمله تاریخچه دانشکده، تجهیزات آزمایشگاهی، اعضای هیات علمی و زمینه‌های پژوهشی ایشان، توانمندی‌های آموزشی، گروه‌های آموزشی و انجمن‌های دانشجویی، نشریات و پروژه‌های علمی، علایق تحقیقاتی همگام با پیشرفت‌های نوین در دنیا و دیگر امور مربوطه پرداخته شد. پس از آشنایی هیات عراقی با توانمندیها و قابلیت‌های موجود در دانشکده علوم زمین، این هیأت آمادگی و علاقه‌مندی خود را در راستای شروع همکاری‌های در گستره‌ای از فعالیت‌های آکادمیک در دو حیطه آموزشی و پژوهشی ابراز نمود.
در ادامه با بازدید هیات عراقی از فضای دانشکده بازدیدی نیز از مرکز توسعه فناوری توانا  مستقر در پردیس فناوری دانشگاه خوارزمی در کرج صورت پذیرفت و موارد مورد علاقه طرفین برای همکاری به بحث گذاشته شد و توافقات اولیه صورت گرفت.
برنامه اجرایی و موضوعات پژوهشی مورد توافق جهت شروع همکاریها ذیلا آمده است.
زمینه‌های همکاری‌های پیشنهادی از جانب هیات عراقی شامل همکاری با شعبه‌های فیزیک، لیزر، مواد و شیمی در دپارتمان علوم کاربردی این دانشکده بود. البته مقرر گردید در راستای توسعه هر چه بیشتر همکاری‌ها، اعلام علاقه‌مندی دانشکده علوم زمین دانشگاه خوارزمی در راستای ارتبط با سایر دپارتمان‌های دانشگاه تکنولوژی نظیر دپارتمان مهندسی عمران و دپارتمان مهندسی نفت و گاز نیز از جانب این نمایندگان به سمع و نظر مسئولین مربوطه و اعضای هیات علمی آن‌ها نیز برسد. زمینه‌های پیشنهادی هیات عراقی در امور پژوهشی عمدتاً حول همکاری در موضوعات زیست محیطی، نانوتکنولوژی، انرژی‌های تجدیدپذیر و پایدار شامل Biomass‌ها و  انرژی‌های شیمیایی، انرژی‌های فسیلی حاصل از منابع هیدروکربنی، مطالعات و ارزیابی‌های خصوصیات مهندسی و مکانیکی سنگ‌ها با استفاده از فناوری‌های لیزری معطوف گردید. پس از این استماع، هیات ایرانی ضمن استقبال از موارد مطرح و تکمیل پیشنهادات، در نهایت با هیات عراقی به منظور همکاری در موضوعات ممکن در زمینه‌های پژوهشی زیر به جمع‌بندی نهایی رسید:
نفت و گاز
تصفیه آب
نانوتکنولوژی
انرژی تجدیدپذیر و گرمای زمینی
ژئولوژی محیطی
کاربرد لیزر در ژئولوژی و جواهرسازی
ژئوفیزیک و ژئولوژی مهندسی
همکاری‌های دیگر
همایش‌های مشترک/شرکت در همایش‌ها
سفرهای میدانی ژئولوژی و صنعتی و کارگاه‌های عملی
مرخصی تحصیلی
تأسیس دفاتر هماهنگی و مراکز

در این نشست جناب آقای دکتر مسلم قاسمی بعنوان نماینده مرکز روابط بین الملل حضور داشتند.

 

دفعات مشاهده: 2347 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

گزارش بازدید هیات عراقی از دانشکده شیمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ ۹ بهمن ۱۴۰۲، از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ جلسه هیات عراقی با دانشکده شیمی در سالن کنفرانس دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی در پردیس کرج برگزار شد که هدف آن توسعه همکاری‌ها بین دانشکده های شیمی دانشگاه خوارزمی و دانشکده های علوم کاربردی و مهندسی شیمی دانشگاه تکنولوژی بود.

در این جلسه آقای دکتر مهدی حاجی محمدی عضو هیات علمی دانشکده شیمی، پس از خوش­آمدگویی به ارائه اسلایدهای معرفی معرفی گروههای آموزشی در دانشکده؛ دستاوردها و افق­های پیشرو جهت همکاری پرداخت. همچنین دکتر مجید ماستری فراهانی ریاست محترم دانشکده شیمی پس از خیر مقدم و خوشامدگویی از اعضای هیات علمی و همچنین تیم عراقی حاضر در جلسه دعوت نمود تا هم خودشان را معرفی نموده و هم پیشنهادات خود برای توسعه همکاری بین دانشکده های دو دانشگاه را ارائه نمایند. در ادامه نشست دکتر راعد رئیس دانشکده علوم کاربردی و دکتر خالد رییس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه تکنولوژی عراق به ترتیب درباره دانشکده­های علوم کاربردی و مهندسی شیمی دانشگاه خود، مقالات منتشر شده، زمینه ها و پیشرفت‌های تحقیقاتی آن دانشکده ها صحبت کردند.
توافقات کلیدی این جلسه، شامل راه‌اندازی برنامه های مدرک مشترک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، تدوین پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، راهنمایی و مشاوره مشترک بر پایان­نامه­های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، مشارکت در کنفرانس‌ها و کارگاه‌ها، تشکیل کارگروههای تحقیقاتی مختلف و پشتیبانی از برنامه­های تحقیقاتی مورد علاقه طرفین بود. پس از خاتمه نشست، تیم عراقی به همراه اعضای هیات علمی دانشکده شیمی به بازدید از آزمایشگاههای تحقیقاتی دانشگاه خوارزمی پرداختند.
در این نشست خانم دکتر اکبری از طرف مرکز روابط بین الملل حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 2322 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

نشست دانشگاه تکنولوژی با دانشکده فیزیک دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ دوشنبه مورخ ۹ بهمن ۱۴۰۲، از ساعت ۹:۳۰ الی ۱۲ جلسه مشترک بررسی حوزه مشترک همکاری بین دانشکده علوم کاربردی دانشگاه تکنولوژی و دانشکده فیزیک دانشگاه خوارزمی با حضور رئیس و اعضای محترم هیات علمی از هر دو دانشکده در سالن جلسات دانشکده فیزیک دانشگاه خوارزمی برگزار شد.
در این نشست بعد از تبادل نظر در حوزه های مورد علاقه طرفین، توافقاتی از جمله در حوزه های پژوهشی شامل پروژه های مشترک تحقیقاتی، تهیه و ساخت ابزارهای آزمایشگاهی، حمایت از پایان نامه ها و رسالات، استادراهنمای مشترک و نیز شرکت در کنفرانس های چند جانبه و تاکید بر جنبه های تعاملات آموزشی همچون طرح کارشناسی ارشد و دکتری ۲+۲ حاصل شد.
در ابتدای این نشست دکتر مجلس آرا رئیس محترم دانشکده ضمن استقبال گرم از کارگروه عراقی بصورت اختصار گزارشی از وضعیت دانشکده و گروه های مربوطه ارائه کرد. در ادامه جناب آقای دکتر حیدری عضو محترم هیات علمی گروه اتمی و مولکولی گزارش مستندی از همکاران گروه ها و حوزه های مطالعاتی مشخص آنها ارائه کرد که با استقبال نمایندگان دانشگاه تکنولوژی مواجه شد.
پس از بحث و تبادل نظر بین نمایندگان عراقی و اعضای محترم هیات علمی توافقات حاصله در دو بخش توافقات کلی شامل تبادل استاد و دانشجو، ارائه دوره های مشترک دکتری، استفاده مشترک از آزمایشگاه های تحقیقاتی دو طرف، حمایت های مالی و معنوی برای انجام پروژه ها و انتشارات مشترک، و نیز تسهیل دوره های فرصت مطالعاتی اساتید و دانشجویان طرفین با تشکیل گروه های تخصصی در میزهای مختلف به بررسی شرایط همکاری های پژوهشی از جمله در پروژه های سلولهای خورشیدی فوتوولتایی، سامانه‌های ردیاب خورشیدی دو محوره، روش های نورپویادرمانی سرطان با نانوذرات تبدیل افزایشی، ابرخازن ها، مواد آنتروپی بالا، هیدروداینامیک کریستال مایع، آزمایشگاه بر روی تراشه فوتونیک، کاتالیست های نوری، آشکارسازهای نوری و نانوذرات نقاط کوانتومی پرداختند.
طرف عراقی در بازدید از آزمایشگاه های دانشکده فیزیک ابراز امیدواری کرد دانشگاه خوارزمی بتواند شرایط انتقال فناوری و ساخت آزمایشگاه های پیشرفته در دانشگاه تکنولوژی بغداد را فراهم کند. این امکان علاوه بر درآمدزایی ارزی برای طرف ایرانی می تواند موجبات همکاری های متقابل علمی پژوهشی بین دو طرف را تسهیل و تقویت کند. در این جلسه دکتر علی عظیمی مدیر مرکز روابط بین الملل بعنوان تسهیلگر حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 2359 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

نشست مشترک نمایندگان دانشگاه تکنولوژی با دانشکده علوم زیستی دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در تاریخ ۸ بهمن ۱۴۰۲، از ساعت ۱۴ الی ۱۶ نشست مشترک نمایندگان دانشگاه تکنولوژی با دانشکده علوم زیستی در تهران برگزار شد. این نشست به همت مرکز روابط بین الملل و دانشکده علوم زیستی با هدف توسعه همکاری‌های علمی بین المللی انجام شد.
در این نشست که با حضور رئیس محترم دانشکده علوم زیستی سرکار خانم دکتر سلیمی و مدیریت جناب آقای دکتر درودیان برگزار شد دو طرف با بر شمردن نقاط مشترک علمی و فناورانه به ارائه دستاوردها و افق­های پیشرو جهت همکاریهای مشترک پرداختند. دکتر درودیان با ذکر توانمندی های دانشکده علوم زیستی بویژه در حوزه بیوتکنولوژی، مهندسی ژنتیک، ساخت داروهای بیماری های خاص و نیز مطالعات پیشرفته سلولی مولکولی، به معرفی کلان پروژه شهر سلولی دانشگاه پرداخت و ابراز تمایل کرد که در صورت تمایل طرفین بتوانند از ظرفیت های همکاران دو دانشگاه برای پیشبرد اهداف پژوهشی مربوطه استفاده کنند.
 نماینده دانشگاه تکنولوژی عراق، جناب پروفسور رائد ضمن ابراز خوشحالی از دستاوردهای دانشکده علوم زیستی ابراز امیدواری کرد بتوانند از ظرفیت های طرف ایرانی بویژه ظرفیت های آزمایشگاهی و نیز راه اندازی آزمایشگاه های تحقیقاتی مشترک بهره برداری کنند.
برخی از توافقات کلیدی این جلسه، راه‌اندازی برنامه های آموزشی مشترک در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری، تدوین پروژه‌های تحقیقاتی مشترک، راهنمایی و مشاوره مشترک و نیز پشتیبانی از برنامه­های تحقیقاتی مورد علاقه طرفین بود.
این نشست با حضور نماینده مرکز روابط بین الملل دانشگاه خانم دکتر اکبری در سالن دانشسرای دانشگاه خوارزمی در تهران برگزار شد.


دفعات مشاهده: 2360 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

بازدید هیات عراقی از مراکز آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه در اولین روز بازدید از دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
هیات اعزامی از دانشگاه تکنولوژی بغداد در بدو ورود به دانشگاه خوارزمی از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر بازدیدهایی از مرکز آزفا، مرکز مطالعات بین المللی، موزه دانشگاه، مرکز یادگیری آزاد و الکترونیکی، مرکز جواهرسازی کیپا، و نیز مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خوارزمی بعمل آوردند.
در این بازدید که با حضور مدیران مربوطه در هر مرکز و با ارائه توضیحاتی در خصوص ماموریت ها و خدمات هر یک از مراکز همراه بود، ظرفیت های دانشگاه برای تعامل با هیات عراقی مورد توجه قرار گرفت. از جمله این ظرفیت ها که مورد توجه هیات عراقی قرار گرفت، جذابیت ها و اشیاء ماندگار و تاریخی موزه دانشگاه که به نوعی موزه آموزش عالی ایران است، سالن خطابه و معماری کم نظیر ساختمان میراثی دانشگاه، استفاده از ظرفیت‌های مرکز آزفا برای آموزش زبان فارسی به داوطلبان عراقی، همکاری های مطالعاتی برای بررسی فرصت ها و امکان سنجی فعال سازی مناسبات علمی و توجه به نیازهای حیاتی دو کشور در قالب توافقات مطالعاتی و اجرایی با مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه بود. همچنین بهره گیری از زیرساخت های فیزیکی و نیز امکان بهره مندی از آموزش های برخط مرکز یادگیری آزاد و الکترونیکی و نیز منابع آموزشی این مرکز برای برگزاری دوره های مهارت افزایی کارکنان آن دانشگاه بصورت آفلاین و نیز پتانسیل های مرکز جواهر سازی کیپا مورد توجه هیات عراقی قرار گرفت و ایشان ابراز امیدواری کردند که بتوانند همکاری های موثری در زمینه های مورد بحث داشته باشند.
بازدیدهای روز اول هیات عراقی در عصر همان روز با بازدید از شرکت های مستقر در مرکز رشد و فناوری دانشگاه در تهران ادامه یافت. هیات عراقی ضمن گفتگو با نمایندگان شرکت های مستقر در مرکز ابراز امیدواری کردند که بتوانند با استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان ایرانی بتوانند پروژه های مشترک عملیاتی خصوصاً در حوزه توسعه پایدار طراحی و اجرا کنند.
لازم به ذکر است در دیدارهای این روز از طرف دانشگاه خوارزمی دکتر عیسی زارع، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامرضا نوری مدیر پژوهش و مرکز رشد دانشگاه، دکتر منصور اصغری، رئیس پردیس رشد و فناوری و رئیس آپای دانشگاه، دکتر احمدرضا بردبار مدیر موزه و کتابخانه و مرکز اسناد دانشگاه، جناب آقای مهندس رمضانی، مدیر محترم حراست دانشگاه، خانم دکتر اکبری، معاون مدیر مرکز روابط بین الملل و مدیر مرکز آزفا، خانم دکتر فخاری، مدیر مرکز یادگیری آزاد و الکترونیکی، ، دکتر حسین مهاجری مدیر مرکز مطالعات بین المللی، دکتر مسلم قاسمی رئیس اداره مشارکت ها و همکاری های بین المللی، خانم دکتر معمار، رئیس اداره پذیرش و خدمات دانشجویان بین المللی و بسیاری از همکاران حوزه روابط عمومی و بین الملل، حراست و امور عمومی حضور فعال داشتند.

دفعات مشاهده: 2331 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

استقبال دکتر حسن بیگی از هیات اعزامی دانشگاه تکنولوژی بغداد برای بازدید از دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/11/18 | 
در روز یکشنبه تاریخ  ۸ بهمن ۱۴۰۲، هیات اعزامی دانشگاه تکنولوژی بغداد مورد استقبال رسمی رئیس محترم دانشگاه خوارزمی دکتر حسن بیگی و رئیس دفتر حوزه ریاست جناب آقای دکتر زارعی قرار گرفتند. آیین استقبال در دفتر ریاست محترم دانشگاه و با حضور رئیس محترم دانشگاه، معاون محترم پژوهشی، مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی، و نیز مدیران حوزه روابط بین الملل برگزار شد.
در این دیدار، دکتر حسن بیگی ضمن خوش آمدگویی به هیات پنج نفره اعزامی که متشکل از برخی روسای دانشکده ها و بخش های مختلف مدیریتی دانشگاه تکنولوژی بودند ابتدا تاریخچه مختصری از دانشگاه خوارزمی بعنوان اولین نهاد آموزشی عالی در ایران ارائه کرد. در ادامه ایشان با برشمردن اهداف، برنامه میان مدت و بلند مدت دانشگاه خوارزمی برای توسعه بین المللی سازی و توجه به نیازهای جامعه بین المللی برای برخورداری از خدمات دانش محور ابراز امیدواری کرد که همکاری با دانشگاه تکنولوژی بغداد به تحقق این اهداف شتاب بیشتری بدهد. ایشان همچنین با ارائه گزارشی از توانمندی های دانشگاه خوارزمی برای تعامل با طرف عراقی توجه به علم باز و نیز رویکرد جدید جهانی برای جهت دهی به مناسبات علمی بین المللی را افق جدید روبروی دانشگاه عنوان کردند و ابراز امیدواری کردند که طرفین بتوانند با بهره گیری از ابزارها و توانمندهای خود گام های مهمی در جهت توسعه پایدار دو کشور بردارند.
در ادامه مدیر روابط بین الملل دانشگاه تکنولوژی دکتر لیث سالم صبری به نمایندگی از دکتر احمد الغبان رئیس محترم دانشگاه تکنولوژی ضمن سپاسگزاری از قبول میزبانی دانشگاه خوارزمی و تقدیم سلام رئیس محترم آن دانشگاه، شیلد دانشگاه تکنولوژی را به رسم یادبود و ابزار همبستگی تقدیم جناب آقای دکتر حسن بیگی ریاست محترم دانشگاه خوارزمی کردند. ایشان با تاکید بر توانمندی های متقابل دانشگاه تکنولوژی بعنوان دانشگاه رتبه یک تکنولوژی عراق ابراز امیدواری کردند که این دیدار بتواند به تحقق اهداف بین المللی دو دانشگاه در قالب فعال سازی تفاهم نامه منعقده فی مابین دو دانشگاه کمک کند.
لازم به ذکر است که پیش از این دانشگاه خوارزمی در اواخر مهرماه گذشته در جریان هفته علم جمهوری اسلامی ایران و عراق که در هتل پردیسان مشهد مقدس برگزار شد، موفق شد تفاهم نامه ای با برخی از مهمترین دانشگاه های عراق از جمله دانشگاه تکنولوژی بغداد به امضا برساند.

دفعات مشاهده: 2346 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

گردهمایی آنلاین دانشگاه خوارزمی و دانشگاه المستقبل

 | تاریخ ارسال: 1402/11/4 | 
نشست مشترک بین دو دانشگاه خوارزمی و المستقبل کشور عراق، در روز سه شنبه سوم بهمن ماه ۱۴۰۲ به صورت حضوری و آنلاین برگزار شد. در این جلسه همکارانی از دانشکده ها و بخش های مختلف اداری حضور داشتند.
شرکت کنندگان دانشگاه خوارزمی در این جلسه عبارت بودند از:
۱. دکتر علی عظیمی، مدیر دفتر روابط بین الملل
۲. دکتر مهری اکبری، معاون دفتر روابط بین الملل
۳. دکتر حسین مهاجری، رئیس مرکز مطالعات بین‌الملل
۴. دکتر رغد معمار، رئیس اداره پذیرش و جذب دانشجویان بین المللی
۵. دکتر مسلم قاسمی، رئیس اداره همکاری های بین المللی
۶. دکتر محمد حسین کریم، مشاور مالی دانشگاه و مسئول راه اندازی پردیس بین الملل
۷. دکتر عیسی زارع رئیس دفتر ریاست دانشگاه و مدیر روابط عمومی.
 شرکت کنندگان دانشگاه المستقبل عبارت بودند از:
۱. عصام ابوالعزیز محمد، مدیر امور فرهنگی
۲. ازهر محسن عبد، رئیس دانشکده فناوری های مهندسی
۳. علاء ضاری جواد البیاتی، رئیس دانشکده مهندسی شیمی
۴. تیسیر سومر جاز اللامی، استادیار دانشگاه المستقبل
۵. قصی رشید عبد الامیر، رئیس دپارتمان مکانیک
۶. ریاض عبدالعباس علی السلطانی
این نشست ساعت ۱۱:۳۰ و با سخنرانی آغازین دکتر حسین مهاجری، رئیس مرکز مطالعات بین الملل دانشگاه خوارزمی آغاز شد.
سپس دکتر عصام ابوالعزیز محمد، مدیر امور فرهنگی برای حاضران درباره تاریخچه دانشگاه المستقبل توضیحات مختصری ارائه دادند و خاطر نشان کردند که دانشگاه المستقبل یک دانشگاه خصوصی است که در حدود سال ۲۰۰۱ تأسیس شده و در دانشکده های مختلف از جمله دانشکده های پزشکی و غیرپزشکی بالغ بر ۳۰۰۰۰ دانشجو دارد. در ادامه دکتر مهاجری به ارائه گزارشی در خصوص رتبه بندی دانشکده های مختلف از نظر شاخص های موسسه آموزش عالی تایمز پرداختند که از ۳۰۰ تا ۱۰۰۰ را در بر می گرفت.
دستور جلسه ای که پیش از برگزاری جلسه معین شده بود شامل تبادل استاد و دانشجو، همکاری در انتشار مجلات، برگزاری کارگاه ها و سمینارهای دوجانبه یا مبتنی بر نیاز، مدرسه تابستانی برای دانشجویان مهندسی دانشگاه المستقبل و به اشتراک گذاری منابع بود.
 در این دیدار، طرفین درباره زوایای مختلف موضوعات از جمله هزینه ها و شهریه های مدرسه تابستانی بحث و گفتگو کردند و در این ارتباط طرف عراقی در مورد هزینه های مدرسه تابستانی درخواست کردند که در صورت امکان تخفیف بیشتری لحاظ شود.
ایده مدرسه تابستانی که توسط دانشگاه خوارزمی مطرح شده بود، در پاسخ به پیشنهاد نماینده ای از دانشگاه المستقبل ارائه شد که درخواست کرده بودند جهت برگزاری مدرسه تابستانی گروهی از دانشجویان مقطع کارشناسی به همراه هیئتی از اعضا این دانشگاه به عنوان سرپرست ایشان عازم دانشگاه خوارزمی شوند.
دکتر مسلم قاسمی به عنوان نماینده دانشگاه خوارزمی، طرح پیشنهادی مفصلی را درباره مدرسه تابستانی مطرح کردند که شامل دوره های ارائه شده و فعالیت های فرهنگی و تفریحی برای ۱۵ دانشجو می شد. در نهایت، هر دو طرف در مورد چارچوب این طرح به توافق رسیدند و تصمیم گرفتند که در مورد جزئیات بیشتر این طرح در جلسات آینده به بحث و گفتگو بپردازند.
در ادامه دانشگاه المستقبل اعلام کرد که در تاریخ ۲۲-۱۷ فوریه سمیناری با عنوان "هفته توسعه پایدار" در این دانشگاه برگزار خواهد شد و از همکاران دانشگاه خوارزمی دعوت کرد تا جهت ارائه سخنرانی و برقراری همکاری‌های مشترک در این رویداد حضور به هم رسانند.
طرف عراقی پذیرفت که در صورت رسیدن به توافق متقابل جهت انتشار مقالات و نشریات مشترک هزینه های مربوط به این امر را بر عهده بگیرد.
این جلسه در ساعت ۱۳:۰۰ همان روز به پایان رسید.

 

دفعات مشاهده: 2540 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه مشترک دانشگاه خوارزمی و دانشگاه تکنولوژی بغداد

 | تاریخ ارسال: 1402/11/3 | 
نشست مشترک بین دانشگاه خوارزمی تهران، ایران و دانشگاه تکنولوژی بغداد، عراق در روز یکشنبه، ۱ بهمن ماه ۱۴۰۲ به صورت ترکیبی حضوری در مرکز روابط بین الملل و آنلاین برگزار شد.  علاوه بر مدیران دفتر روابط بین‌الملل، هیئت نمایندگی دانشگاه خوارزمی شامل رؤسای دانشکده‌های مهندسی، شیمی، فیزیک، زمین‌شناسی و علوم زمین، مدیر پردیس بین‌الملل دانشگاه خوارزمی، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، و دکتر سیروس شریفی معاون مدیر مرکز آموزش های آزاد و الکترونیکی حضور داشتند. هیئت نمایندگی دانشگاه تکنولوژی بغداد به مدیریت رئیس دانشگاه دکتر احمد غبان، و خانم خوله الخشان، دستیار رئیس در امور علمی، دکتر لیث السالم صابری مدیر امور فرهنگی، دکتر عباس جواد السلطان مدیر آموزش، دکتر حیدر جعفری، مدیر امور مالی و دانشجویان بورسیه، دکتر خالد العجمی، رئیس گروه مهندسی شیمی، دکتر محسن، رئیس گروه مهندسی مکانیک، دکتر رائد، رئیس گروه فیزیک کاربردی، و دکتر مهدی، رئیس گروه تحصیلات تکمیلی حضور داشتند.
 

دکتر حسین مهاجری دبیر جلسه، به نمایندگی از دانشگاه خوارزمی از همکاران عراقی استقبال کرد. دکتر لیث از دانشگاه تکنولوژی، متقابلاً خوش آمدگویی کردند و شرکت کنندگان را در جریان دستور جلسه قرار دادند. دکتر قاسمی، رئیس اداره مشارکت‌ها و همکاری‌های بین‌المللی قابلیت‌های دانشگاه برای همکاری‌های بین‌المللی و نیز نمایی کلی از امکانات و دانشکده‌های دانشگاه خوارزمی ارائه داد .طرفین جنبه‌های مختلف همکاری‌های جاری مشترک از جمله مبادله استاد و دانشجو، اعطای مدارک مشترک، همکاری در انتشار مجلات، آموزش مداوم برای کارکنان و دانشکده‌ها، برنامه لیسانس ۲+۲ برای گروه مهندسی مکانیک، اساتید راهنما و مشاور مهمان، دوره‌های آنلاین کوتاه‌ و بلندمدت، و کارگاه‌های آموزشی را مورد بحث قرار دادند .دکتر اکبری، معاون مدیر دفتر روابط بین‌الملل، پیشنهاد کرد بین دو دانشگاه همکاری متقابلی برای مراکز استارت‌آپ و شتاب دهنده، به ویژه برای خطرات زیست محیطی، ایجاد شود. هر دو طرف توافق کردند که همکاری مشترک را برای چنین ابتکاراتی را گسترش دهند.
 

در پایان جلسه، دکتر احمد الغبان، رئیس دانشگاه تکنولوژی، برای همکاران دانشگاه خوارزمی آرزوی موفقیت کردند و ابراز امیدواری کردند که همکاری سازنده‌ای بین دو دانشگاه برقرار شود. متقابلاً دکتر علی عظیمی، مدیر دفتر روابط بین‌الملل دانشگاه خوارزمی، از حسن نیت همکاران دانشگاه تکنولوژی تشکر و قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که دانشگاه خوارزمی میزبان خوبی برای دوستان عراقی خود باشد.

 

 
دکتر عیسی زارع، مدیر دفتر ریاست و روابط عمومی، ضمن ابلاغ سلام رئیس محترم دانشگاه خوارزمی به هیئت عراقی و از حضور آتی همکاران دانشگاه تکنولوژی در دانشگاه خوارزمی صمیمانه استقبال کرد.
این جلسه از ساعت ۳۰:۱۰ صبح آغاز شد و در ساعت ۰۰:۱۲ ظهر به پایان رسید.

 

دفعات مشاهده: 2542 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

برگزاری اولین جلسه راهبردی بین دانشگاه کوفه و دانشگاه خوارزمی

 | تاریخ ارسال: 1402/10/23 | 
پیرو عقد تفاهم نامه با دانشگاه کوفه در هفته علم ایران و عراق توسط ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسن­‌بیگی، اولین نشست راهبردی برای هماهنگی و اجرایی کردن این تفاهم­‌نامه در روز سه شنبه ۱۹ دی ۱۴۰۲ به صورت برخط برگزار گردید.
 در این جلسه جناب آقای پرفسور یاسر لفته حسون ریاست محترم دانشگاه کوفه و مدیران حوزه روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی خانم دکتر رغد معمار، دکتر علی عظیمی، دکتر مهری اکبری، دکتر سید حسین مهاجری، دکتر مسلم قاسمی و کارشناسان این حوزه حضور داشتند. در ابتدای این جلسه آقای دکتر قاسمی طی یک ارایه کوتاه به معرفی توانمندی­‌ها و زیرساخت­‌های دانشگاه خوارزمی پرداخت. در ادامه، ریاست محترم دانشگاه کوفه، ضمن تشکر از معرفی دانشگاه خوارزمی، سه حوزه مشخص مورد علاقه طرف عراقی را اعزام و تبادل دانشجو مخصوصاً در تحصیلات تکمیلی و برگزاری دوره­‌های کارشناسی به‌­صورت مشترک، همکاری‌های علمی و پژوهشی و در نهایت برگزاری رویدادهای مشترک اعلام نمودند. در ادامه دکتر عظیمی ضمن تقدیم سلام و عرض تهیات از طرف رییس محترم دانشگاه خوارزمی به طرف عراقی بر آمادگی دانشگاه خوارزمی برای همکاری در حوزه‌های ذکر شده تاکید کردند. این جلسه یک و نیم ساعته با تبادل آرا و نظرات سایر همکاران ادامه یافت. در پایان دکتر حسون ضمن دعوت از دانشگاه خوارزمی برای دیدار از دانشگاه کوفه و ادامه مذاکرات همکاری به­‌صورت حضوری مخصوصاً با حضور نمایندگانی از دانشکده­های دو طرف  ابراز تمایل کردند.
لازم به ذکر است که پس از جلسه، رییس محترم دانشگاه خوارزمی ضمن استماع گزارش جلسه ابراز علاقه کردند که به دعوت دانشگاه عراقی در بازه ذکر شده یک هیات از دانشگاه خوارزمی از دانشگاه کوفه بازدید کنند.

 
مرکز روابط بین الملل دانشگاه خوارزمی

دفعات مشاهده: 2596 بار   |   دفعات چاپ: 19 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

راه‌اندازی کارگروه مطالعات چین

 | تاریخ ارسال: 1402/10/6 | 
نظر به انعقاد برنامه ۲۵ ساله همکاری‌های مشترک ایران و چین و قرار گیری روابط دو کشور در یک نقطه شروع تاریخی، کارگروه مطالعات چین در مرکز مطالعات بین‌المللی دانشگاه خوارزمی شروع به کار کرد. نخستین جلسه این کارگروه روز سه شنبه ۰۵/۱۰/۱۴۰۲ در دفتر روابط بین‌­الملل دانشگاه با حضور آقای دکتر علی عظیمی و خانم دکتر اکبری رئیس و معاون محترم دفتر روابط بین­‌الملل دانشگاه، آقایان دکتر مهاجری، دکتر قاسمی، دکتر لواسانی و دکتر پگاه اعضای هیات علمی دانشگاه و سرکار خانم دکتر باقری برگزار شد. بر این راستا دانشگاه خوارزمی می‌کوشد انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه‌­های مطرح، سهم خود را در توسعه روابط علمی میان تهران و پکن ایفا کند. انتظار می­‌رود با شروع فعالیت کارگروه، شاهد رشد و توسعه تبادلات علمی و فرهنگی دانشگاه خوارزمی با دانشگاه‌های مطرح چین باشیم.
 

دفعات مشاهده: 2702 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

جلسه آنلاین با دانشگاه المعارف عراق

 | تاریخ ارسال: 1402/10/6 | 
روز سه شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ نشست آنلاین با دانشگاه المعارف عراق برگزار شد.  این نشست پیرو مشارکت دانشگاه خوارزمی در برنامه هفته علم ایران و عراق معاونت همکاری‌های علمی-بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران در مهرماه سال جاری؛ برگزار شد.
در هفته علم ایران و عراق با حضور ریاست محترم دانشگاه خوارزمی و مدیر محترم دفتر روابط بین الملل دانشگاه با ۹ دانشگاه برتر عراق تفاهم نامه های همکاری امضا شد.  

در نشست روز بیست و هشتم آذر ماه، اجرایی شدن موارد زیر مورد توافق و تاکید دو دانشگاه قرار گرفت:
  1. مقرر گردید تیم پژوهشی مشترک بین دو دانشگاه تشکیل شده و همکاری علمی پژوهشی و انتشار مقالات علمی بین المللی دو دانشگاه تسریع گردد. همچنین مقرر گردید هزینه انتشار مقالات دسترسی آزاد مستخرج از پژوهش‌های مشترک، توسط دانشگاه المعارف پرداخت شود.
  2. در این نشست برگزاری دوره های پسادکتری برای اعضای هیات علمی دانشگاه المعارف نیز مورد توافق قرار گرفت و مقرر شد دوره های هیبرید مجازی و حضوری توسط دانشگاه خوارزمی و با عنایت به نیازهای دانشگاه المعارف برنامه‌ ریزی و برگزار شود.
  3. از توافقات صورت گرفته در این نشست برنامه ریزی دوره های آموزشی برای مقطع کارشناسی بصورت مدرک دوجانبه (dual degree)   برای دانشجویان هر دو دانشگاه برنامه ریزی و اجرا گردد.
  4. مقرر گردید دانشگاه خوارزمی میزبان دانش آموختگان مقطع کارشناسی دانشگاه المعارف برای مقاطع تحصیلات تکمیلی (ارشد و دکتری) باشد.
  5.  همچنین بر لزوم برگزاری کنفرانس های علمی مشترک بین دو دانشگاه تاکید شد.
  6. مقرر گردید کارگاه امنیت سایبری برای دانشگاه المعارف بصورت آنلاین توسط دانشگاه خوارزمی برنامه ریزی و برگزار شود.
 

دفعات مشاهده: 2722 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر